The perfect guide to the casino

Bendtner gik ud i reserveholdskamp – og så vandt FCK

Foto: Ritzau Scanpix



Nicklas Bendtner spillede med i 1. halvleg i reserveholds-kampen for FCK mod Brøndby, som sluttede 0-0. FCK endte med at vinde kampen 2-0.

Efter flere forviklinger endte Nicklas Bendtner tirsdag med at få debut for FC København i en reserveholdskamp mod Brøndby, som de hvidklædte endte med at vinde 2-0 på to mål efter pausen.

Det var meningen, at kampen skulle være spillet kl. 13.00 på ‘Nummer 10’ på FCKs træningsanlæg. Men FCK valgte at flytte kampen. Officielt på grund af regnen og af sikkerhedsmæssige årsager. Men den store medieinteresse spillede nok også ind. I hvert fald endte det med, at kampen blev spillet i Avedøre. Og den planlagte transmission på VIAPLAY blev ikke til noget.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Nicklas Bendtner spillede med fra kampens start, og han spillede hele første halvleg. Her markerede han sig mest ved at brænde en enorm chance kort før pausen, hvor han kom alene med Brøndbys målmand, Michael Tørnes. Den tidligere Arsenal-, Birmingham-, Sunderland-, Juventus-, Nottngham Forest- og Rosenborg-spiller headede i den situation lige på Michael Tørnes.

I pausen blev Nicklas Bendtner udskiftet sammen med Michael Santos. På banen satte FCK i stedet Mohamed Daramy og Muamer Brajanac.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Fem minutter efter pausen kom FCK foran, da Viktor Fischer sendte bolden i mål fra kort afstand efter et hjørnespark. Og små ti minutter senere scorede Mohamed Daramy til 2-0, da han udnyttede en fejl af Michael Tørnes.

Nicklas Bendtner kom ikke på banen igen. Tværtimod forlod han kampen i bil, inden opgøret var fløjtet af.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top