The perfect guide to the casino

Avis: Her er de ti værste Manchester United-køb

Foto: Ritzau Scanpix



Ikke alle Manchester United-indkøb er lige gode. Manchester Evening News har kåret de ti værste de seneste ti år.

Vinderen – der altså er det værste indkøb i Manchester United i de sidste ti år – er ifølge Manchester Evening News argentineren Angel di Maria, der kom til Manchester United fra Real Madrid i 2014. Angriberen fik 27 kampe og lavede tre mål for klubben.

Han får følgende beskrivelse med på vejen af avisen:

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Han kom med stor fanfare fra Real Madrid på en fem-års kontrakt med en overgangssum på 60 millioner pund (omkring en halv milliard med den nuværende kurs, red.). Han begyndte godt og blev kåret til klubbens bedst spiller i september med to mål og to assister. Men siden gik det meget ned ad bakke, og da han blev udvist mod Arsenal i FA Cup’ens kvartfinale, markerede det et lavpunkt i hans tid i klubben. Ikke mange var kede af det, da han blev solgt til Paris Saint-Germain allerede året efter.

Chileneren Alexis Sanchez er nummer to på listen, og der er heller ikke megen ros at hente her for den tidligere Arsenal-spiller, som Manchester United nu har udlejet til Inter.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Han blev anset for et kup, da Manchester United overtog ham fra Arsenal i 2018, men hans præstationer var konstant elendige. Selvom klubben har problemer med offensiven, var de glade for, at de fik lejet ham ud her i sommer, og det summerer egentlig situationen meget godt op.

De øvrige i top 10:

3. Bebe, 4. Bastian Schweinsteiger, 5. Wilfried Zaha, 6. Nick Powell, 7. Morgan Schneiderlin, 8. Mame Biram Diouf, 9. Memphis Depay, 10. Radamel Falcao

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top