The perfect guide to the casino

Allerede på første træningsdag: Maradona brød sit løfte til sin nye klub

Foto: Ritzau Scanpix



Diego Maradona sagde, han ville være tilstede ved hver eneste træning i sin nye klub. Allerede første dag var han fraværende.

Diego Maradona kunne ikke holde sit løfte til sin nye klub, Gimnasia y Esgrima, om at være tilstede ved samtlige træninger.

Allerede første dag var klubbens nye træner fraværende.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Diego Maradona blev søndag præsenteret som træner i klubben, der ligger sidst i den argentinske liga. Han blev kørt på banen i en golfbil, gav alle spillerne high-fives og leverede en brandtale til klubbens fans, der var mødt op på et fuldt besat stadion.

Her sagde Diego Maradona blandt andet, at han ville være tilstede ved samtlige træninger. Men sådan gik det altså ikke, og det var klubben i virkeligheden forberedt på, sagde Fox Sports-journalisten Martin Liberman ifølge svenske Aftonbladet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Maradona var ikke tilstede, og her må vi være i al sandfærdighed sige, at vi i virkeligheden godt vidste, at han ikke ville komme til samtlige træninger, sagde Martin Liberman i programmet Fox Agenda.

58-årige Diego Maradona – der som spiller var blandt de største i verdenshistorien – havde sit seneste job i den mexicanske klub, Dorados. Her valgte han at stoppe tidligere i år på grund af helbredsproblemer. Alligevel tog han altså imod jobbet for Gimnasia y Esgrima.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top