The perfect guide to the casino

Se videoen: Nicklas Bendtner brænder og brænder i første træning for FC København

Foto: Ritzau Scanpix


Nicklas Bendtner er på alles læber i de her dage. Skiftet til FC København kom endelig på plads for den kontroversielle danske stjerne, og i dag havde han første træning, sammen med resten af holdet.

De FC København spillere, som ikke er til landsholdssamling, har i dag haft træning i FC København. Her var der kæmpe fokus på Nicklas Bendtner, og både massevis af fans og journalister var mødt op, for at se, hvordan første træning gik for den 31-årige angriber.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

Man må håbe på, at Bendtner er skarpere i kamp, end han var til dagens træning. Til den individuelle skudtræning, var der nemlig langt mellem målene, og i stedet var der mange afbrændere i blandt hans skud. TV2Sport har lagt en video op på Twitter, hvor en række af Bendtners afbrændere kan ses, og her viser den et minut lange video, at effektiviteten ikke helt er der endnu for danskeren.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Nicklas Bendtner har fået en fire måneder lang kontrakt og har allerede sat sit indtryk på københavnerne. Således er FCKs hjemmebanetrøje med Bendtner 32 allerede udsolgt. Det kan du læse meget mere om her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top