The perfect guide to the casino

Bendtner effekten er allerede i gang – FCK melder udsolgt

Foto: Ritzau Scanpix


Man troede FC Midtjylland sprang den største bombe, da de hentede Emiliano Marcondes på en lejeaftale, efter internettet i starten troede det var Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner havde dog ingen planer om FC Midtjylland, men var til gengæld selv i gang med at springe en endnu større bombe sammen med FC København. Blot timer efter FC Midtjylland offentliggjorde Marcondes, kunne FC København nemlig offentliggøre, at de hentede Nicklas Bendtner på en lejeaftale.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Nicklas Bendtner er en populær herre. Nogle steder for mindre positive ting, men i København tyder det på, at han er populær for nogle af de rigtige ting. FC København har nemlig meldt udsolgt for deres hjemmebane trøje for sæsonen 19/20 med trykket 32 Bendtner på ryggen. Sådan lyder det fra Butikschef for FCK Fanshop, Martin Nøhr.

– Der har været kæmpe interesse for at sikre sig vores nye hjemmebanetrøje med Bendtner 32 på ryggen, hvilket har betydet at trøjen er udsolgt i alle voksenstørrelser. Der bliver arbejdet på højtryk, og trøjen er på lager i alle størrelser igen om 7-14 dage.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

FC København har heldigvis flere trøjer på vej til de fans, som ikke nåede at købe den, inden den blev udsolgt. Dog bliver det først inden for 7-14 dage. Købet af Bendtner har altså allerede vist sig, at være et top køb, når der tænkes på det kommercielle. Spørgsmålet er så, om Bendtner kan leve op til al hypen omkring ham inde på banen.

FC København holder pressemøde imorgen omkring Nicklas Bendtner, og det sørger footy.dk for at følge tæt, så du kan få det seneste nye, om danskerens skifte hjem til Danmark.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top