The perfect guide to the casino

Real Madrid, Barcelona og Premier League-giganter konkurrerer: 20-årig supertalent klar til at skifte næste sommer – Koster 750 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Det kan altså godt være, at transfervinduet er lukket i alle de store ligaer, men det stopper ikke klubberne i, at forberede sig allerede nu, frem til både vinterens og næste sommers transfervindue.

En af de største talenter i fodbold på nuværende tidspunkt er den kun 20-årige Kai Havertz fra Bayer Leverkusen. Han slog rekorder i sidste sæson, for flest mål af en teenager i Bundesligaen, og er i fuld gang med, at sætte sit aftryk på fodboldverdenen. Hans præstationer er da også blevet bemærket verden over, og han har tidligere ytret, at han sagtens kunne finde på at skifte klub til næste sommer.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

Bayern München er kendt for at stjæle alle de andre Bundesliga-klubbers stjerner, men Kai Havertz har også offentligt været ude og sige, at Bayern München ikke nødvendigvis bliver hans næste klub, selvom de angivenligt skulle have været ude efter ham allerede denne sommer. Den tyske presse melder om, at der kunne blive konkurrence mellem Arsenal, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid, FC Barcelona og Bayern München til næste sommer.

Prisen skulle på nuværende tidspunkt være 100 millioner euros eller lige omkring 750 millioner kroner. Den pris kan dog stige, hvis Havertz fortsætter med at imponere i Bundesligaen, og i Champions League. Han har stadig tre år tilbage af sin kontrakt med Leverkusen, en klub som han i øvrigt kom til som blot 11 årig.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Kai Havertz har spillet 109 kampe for Bayer Leverkusen. Her er det blevet til 30 mål og 22 assists. Det er dog sidste sæsons præstationer, med 20 mål og 7 assists i 42 kampe, som springer i øjnene.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top