The perfect guide to the casino

Nicklas Bendtner er netop skiftet til FC København – Nu har han udtalt sig om skiftet på Instagram

Foto: Ritzau Scanpix


Man troede FC Midtjylland sprang den største bombe, da de annoncerede lejeaftalen med Emiliano Marcondes. Den toppede FC København dog, da de bekræftede tilgangen af Nicklas Bendtner.

Selvom FC København først holder pressemøde på onsdag og samtidig skriver på deres hjemmeside, at de ikke har nogle kommentarer indtil da, har Nicklas Bendtner allerede nu, været ude på Instagram og kommenteret på transferen.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– ‘Da jeg var 16 og drog hjemmefra, var der meget, jeg ikke vidste noget om. Men jeg vidste i hvert fald, at jeg gerne ville vende tilbage til K.B. og FCK en skønne dag.
15 år senere kan jeg ærligt sige, at det føles endnu større, end jeg har drømt om. Jeg ved, at det er en helt særlig chance, og jeg vil gøre alt i min magt for at gribe den de næste fire måneder.
Det var ikke med min gode vilje, at jeg lå stille over sommeren. Men pausen har i det mindste gjort mig klogere på, hvor jeg står i min karriere. Jeg er overhovedet ikke træt af fodbold. Jeg er sulten og motiveret som aldrig før’, lyder det fra Bendtner på Instagram.

Nicklas Bendtner har fået en kontrakt indtil nytåret, hvor han har mulighed for at vise sig frem, og bevise, at han har fortjent en yderligere aftale.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top