The perfect guide to the casino

Wow! Fiskers kone med VILD gave til den korsbåndskadede Brøndby-spiller

Foto: Ritzau Scanpix


Stephanie Fisker er god til at støtte sin mand. Hun var endnu en gang på stadion, da Brøndby tog imod AGF, og det var til trods for, at der havde været bryllup dagen efter, og hun var ramt af tømmermænd.

Hun så, hvordan hendes mand slog hånden frusteret i jorden flere gange, og endte med at blive skiftet ud i første halvleg. Mandag fik Kasper Fisker dommen, og den lød på, at han har pådraget sig en menisk- og korsbåndsskade, som kan holde ham ude resten af sæsonen. I omklædningsrummet søndag aften, kunne end ikke et besøg fra Fiskers kone og børn ændre på, at midtbanespilleren var knust.

– Han var ked af det. Jeg har været sammen med Kasper i otte et halvt år, og jeg har aldrig set ham græde. Det er første gang, jeg har set min mand græde. Det var et specielt øjeblik, fortæller Stephanie Fisker til BT.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Kasper Fisker var hurtigt ude og sige, at hans mål var at spille flere Superligakampe i Brøndby trøjen, til trods for, at kontrakten udløber næste sommer. Det mål kan dog blive svært, hvis Brøndby ikke vælger at forlænge kontrakten med Fisker, og nu har Stephanie Fisker afsløret, hvad hun gjorde, for at opmuntre sin mand kort tid efter skaden.

– Jeg kom til at love ham en baby som et desperat forsøg på at gøre ham glad. Nu når han har tigget og bedt. Det er noget, vi har snakket om i lang tid, og det var det eneste, jeg lige vidste ville gøre ham glad, da jeg så ham. Så jeg sagde, at jeg nok skulle give ham en baby. Han blev rigtig glad, så det virkede efter hensigten. Nu hænger han mig op på det, sagde Stephanie Fisker.

Kasper Fisker er allerede far til to, og det tal kan snart vise sig at stige. Stephanie Fisker satte samtidig ord på, hvorfor hun tror, at Kasper Fisker brød sammen i omklædningsrummet. Det handlede nemlig om, at det gik op for Fisker, at han kunne have spillet sin sidste kamp i Brøndby-trøjen, en klub som betyder rigtig meget for ham.

– Sandheden er jo, at Kasper til sommer måske ikke længere spiller i Brøndby, og det ændrer jo hele vores liv. Så skal vi måske finde et andet sted at bo. Det er jo i værste fald, men det er ikke det, vi håber på. Vi har jo været vant til at flytte rundt, men det har været på den fede måde, da Brøndby var en drøm for Kasper. Men det ville gøre mig sindssygt ked af det, hvis vi pludseligt skulle flytte, fordi det ikke går, som Kasper gerne vil have det, i sin karriere. Men det er en konsekvens, vi er nødt til at tænke over, og det er noget, jeg tænker rigtig meget over lige nu. Vi har dog ikke givet op på det her – specielt ikke Kasper. Men det er klart, at han ikke kan gå ind og bede om en kontraktforlængelse, og det havde han måske lidt håbet, at han snart kunne. Jeg tror, filmen knækkede for ham på grund af tanken om det. Faktuelt kunne det her ikke ske på et meget værre tidspunkt. Kasper har lige kæmpet sig tilbage, det tog noget tid, og nu startede han så inde.Det er klart, at spørgsmålet ‘er det her min sidste kamp i en Brøndby-trøje’ har ramt ham, og det kan han jo slet ikke bære.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Kasper Fisker kom til Brøndby tilbage i 2017 og har spillet 64 kampe for klubben. Her er det blevet til 5 mål og 11 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top