The perfect guide to the casino

Tammy Abraham er i bunden af lønhierarkiet: Nu vil Chelsea forlænge kontrakten – SÅ stor en lønforhøjelse får han

Foto: Ritzau Scanpix


Chelsea havde lidt af et problem denne sommer, da de blev tildelt et transferban, og derfor havde svært ved at købe erstatninger, til de spillere de har mistet.

Derfor blev de nødt til at hive, noget af deres udlejet talent op til førsteholdet. Her blev 21-årige Tammy Abraham taget op, efter et flot år i Aston Villa, hvor han scorede 26 mål og leverede 3 assists i 40 kampe. Han har fået spilletid i Chelseas tre første Premier League kampe, og var med to mål over Norwich, den store årsag til, at man fik en sejr med hjem til London.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Han blev officielt rykket op til førsteholdet i 2017, den kontrakt han fik i 2017, står til at udløbe i 2022. Den er Chelsea dog klar til at forlænge nu, så han ikke længere skal være i bunden af lønhierarkiet. Engelske Sky Sports skriver, at han skulle være den laveste betalte på førsteholdet, men at Chelsea nu er klar til at tilbyde ham, en kontrakt frem til 2024..

Han skulle tjene 50.000 pund om ugen eller omkring 410.000 kroner om ugen. Den skulle Chelsea være klar til at minimum fordoble, og dermed give ham en løn på minimum 820.000 kroner om ugen. Stadig ikke et beløb, som bringer ham i toppen af hierarkiet, men en betydelig lønforhøjelse, i forhold til, hvad den 21-årige englænder tjener på nuværende tidspunkt.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top