The perfect guide to the casino

Premier League-angriber kan blive holdkammerat med Robert Skov

Foto: Ritzau Scanpix


Robert Skov fik endelig sit skifte til Bundesligaen, da Hoffenheim stod klar med en femårig kontrakt, som var for god til at sige nej til. Her er han blevet brugt som angriber og offensiv midt, i en 3-5-2 formation, og nu kan der være konkurrence på vej.

Den 25-årige hollænder Jürgen Locadia, skiftede i 2018 til Brighton fra PSV, men her er det ikke blevet til den store succes. 6 mål og 2 assists i 43 kampe er det blevet til. Han har kontrakt indtil 2022, men noget tyder på, at den slutter før tid. Flere medier, herunder Brighton & Hove Independent skriver, at Hoffenheim jagter Locadia, og håber på at hente ham, inden transfervinduet lukker.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Da Robert Skov også er blevet brugt i angrebet for Hoffenheim, kan det altså ende med, at Robert Skov får hård konkurrence, hvis han skal fortsætte med at få godt med spilletid i Bundesligaen. Det var i PSV, at Jürgen Locadia fik sit gennembrud. Han kom til klubben som 17-årig, og blev som 19-årig, rykket op på førsteholdet. Her blev det til 62 mål og 39 assists i 176 kampe.

Brighton er startet fint ud i Premier League, hvor de har fået 4 point efter de første tre kampe. Her har Locadia fået 64 minutter i sejren over Watford, imens han fik 22 minutter i deres seneste kamp, hvor de endte med at tabe med 0-2 over Southampton.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top