The perfect guide to the casino

Lang næse til Pogba og Eriksen? Real Madrids repræsentant har holdt møder med midtbanestjernens agent

Foto: Ritzau Scanpix


Real Madrid har allerede købt Eden Hazard, Luka Jovic, Ferland Mendy, Eder Militao og Rodrygo. Dog skulle de jagte en ekstra erstatning, og her er Neymar, Paul Pogba og danske Christian Eriksen blevet nævnt.

Nu melder både Goal og Correio da Manha om, at Real Madrid har fået øjnene op for en helt fjerde stjerne. Bruno Fernandes var yderst tæt på et skifte til Manchester United, men den handel blev ikke til noget, og derfor er han stadig at finde i Sporting. Her har han kontrakt frem til 2023, men Real Madrid håber på, at kunne købe ham ud af den aftale.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Ifølge Correiro da Manha, så skulle superagenten Jorge Mendes, stå for at afholde samtalen mellem Sporting og Real Madrid, hvor der bliver nævnt en pris på omkring 65 millioner pund eller omkring 535 millioner kroner. Imens skriver Goal, at Real Madrid overvejer Bruno Fernandes, hvis hverken Neymar, Paul Pogba eller Christian Eriksen kommer til klubben. Her skulle de være så langt, at Real Madrid har sendt en repræsentant afsted, for at møde med Bruno Fernandes’ agent.

Her skulle Goal mene, at Sporting kræver omkring 600 millioner kroner for den 24-årige midtbanestjerne. Hans frikøbsklausul skulle være på omkring 100 millioner euros eller omkring 750 millioner kroner. Udover Manchester United, så blev Atlético Madrid og Tottenham også nævnt, som mulige fremtidsklubber for Bruno Fernandes, men Real Madrid skulle dog føre ræset.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Bruno Fernandes kom til Sporting i 2017, og her har han spillet 113 kampe, hvor det er blevet til 49 mål og 42 assists. Det er dog sidste sæsons præstationer, som har fået de store klubber i Europa, til at holde vågent øje med portugiseren. Hele 32 mål og 18 assists i 53 kampe blev det til.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top