The perfect guide to the casino

Joachim Andersen bekræfter: Afviste denne PL-gigant

Foto: Ritzau Scanpix


Joachim Andersen skiftede i år til Olympique Lyon for en rekordstor sum. Han var dog rygtet til flere storklubber, og nu afslører han, hvorfor han netop skiftede til Lyon.

Specielt Premier League og Arsenal blev nævnt, da Joachim Andersen stod over for sit sommerskifte. I et interview med Foot Mercato, har danskeren nu afsløret, hvorfor han valgte et skifte til Lyon, når han kunne have valgt Premier Leauge.

– Der var flere gode klubber, som var efter mig, men Lyon var det bedste valg for mig. Jeg ønskede at udvikle mig som spiller og spille i Champions League. Jeg ville være pĂĄ et hold, som kæmper med om titlen, og Lyon var den bedste løsning, udtaler Joachim Andersen til Foot Mercato.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Lidt af et nederlag for Arsenal, hvis Joachim Andersen altså afviste dem, fordi de endnu en gang ikke er med i Champions League. Han nævner dog ikke specifikke klubber, men flere medier mener, at Arsenal er en af dem, som Joachim Andersen meget vel kunne have ment. Nogle vil dog mene, at Lyon ikke har meget større chancer for at vinde mesterskabet over PSG, end Arsenal har, for at vinde Premier Leauge.

Valget af Lyon kan dog meget vel vise sig at være det rigtige. Det er blevet til fuld tid indtil videre, imens Arsenal købte både William Salbia og David Luiz i dette transfervindue, og sendte Saliba direkte på et låneophold. Joachim Andersen har fået kontrakt med Lyon indtil 2024, og har derfor god tid til at udvikle sig, og skifte til Premier Leauge senere hen.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top