The perfect guide to the casino

AS afslører: Jose Mourinho afviser alle tilbud på nært et – Vil være træner i denne storklub

Foto: Ritzau Scanpix


Jose Mourinho takkede ja til en et-årig aftale hos Sky Sports, hvor han er blevet ekspertkommentator sammen med blandt andet Gary Neville, Jamie Carragher, Graeme Souness og Jamie Redknapp. Nu afslører AS dog, hvad Mourinhos fremtidsplaner er.

Ifølge den spanske avis, så skulle Jose Mourinho have afvist mange tilbud i dette sommervindue, da han har besluttet sig for, hvilken klub han har lyst til at træne. Det skulle være hans tidligere klub, Real Madrid, hvor Zinedine Zidane for nyligt har taget over.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Derfor mener AS, at Jose Mourinho har takket ja til jobbet i Sky Sports, for at afvente situationen i Real Madrid og se, om der i den nærmeste fremtid, skulle være mulighed for at blive træner der igen. Jose Mourinho var træner i Real Madrid fra 2010-2013, hvor han nåede at vinde det spanske mesterskab og den spanske cup en enkelt gang. Udover dette, havde han i 178 kampe, et pointgennemsnit på 2,30.

Han stoppede dog i klubben, efter en skuffende sæson, imens Zinedine Zidane har haft meget succes i Real Madrid. Hele tre Champions League titler, et spansk mesterskab, samt to FIFA Club World Cup titler. Derfor må det forventes, at Zinedine Zidane har særdeles lang tråd i klubben, og derfor kan Jose Mourinho ende med at vente i lang tid, hvis han skal tilbage til, hvad der ifølge AS, er portugiserens drømmejob.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top