The perfect guide to the casino

15-årig Superligatalent skal træne med i Juventus

Foto: Ritzau Scanpix


AC Horsens kan meget vel om et par år, tjene et større beløb, hvis den 15-årige Jeppe Kjær, fortsætter sin stærke udvikling. Da han blev 15, underskrev han en treårig kontrakt med Horsens, og derfor skal en interesseret klub, smide penge på bordet, hvis han skal skifte.

Han har tidligere været på et prøveophold i Southampton, og noget tyder på, at udlandet ikke har glemt det store talent, som Jeppe Kjær besidder. Ekstra Bladet afslører, at Jeppe Kjær og Horsens talentchef Claus Troelsen, i denne uge er i Italien, hvor han skal spille for selveste Juventus i en ungdomsturnering. Bo Henriksen har udtalt sig til Ekstra Bladet, hvor han sagde følgende om Jeppe Kjær.

– Det er en kæmpe cadeau til vores ungdomsafdeling, at selveste Juventus, en af de største klubber i verden, synes, at vi har en spændende spiller løbende rundt i Horsens. Vi vil ikke sige nej til at give ham den oplevelse.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

15-årige Jeppe Kjær har fået to landskampe for Danmarks u-16 hold, og hvis han ikke skifter væk fra AC Horsens i den nærmeste fremtid, så forventer Bo Henriksen også, at Jeppe Kjær snart er at finde i Superligatruppen. Således udtalte Bo Henriksen også, at han forventer, at den 15-årige angriber kan få debut i Superligaen, når han er fyldt 16.

Tilbage i 2015, rykkede AC Horsens deres dengang 16-årige talent Mads Bech, op til førsteholdet. Her var han kun i to år, før han tog skiftet til Brentford, og det kan meget vel være samme historie, som Jeppe Kjær ender med at komme igennem. Altså Superligadebut, og derefter et skifte til udlandet.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top