The perfect guide to the casino

13 mål i 15 kampe og rygtet til FCK – Nu kommenterer Ståle Solbakken på rygterne

Foto: Ritzau Scanpix


For to år siden, blev Richmond Boakye rygtet til FC København, og efter et skadeshelvede til FCK med skader til Jonas Wind og Dame N’Doye, blev rygterne endnu en gang sat i gang, om Richmond Boakye kunne være på vej til FCK.

De rygter blev startet af flere medier, og her blev der meldt på en pris på op til 30 millioner kroner. Richmond Boakye mødte FCK to gange med Røde Stjerne, hvor han blandt andet var manden bag målet i Parken. Røde Stjerne kvalificerede sig til Champions League igår, og derfor ville det være svært at se, hvorfor han skulle vælge Europa League foran Champions League.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Ståle Solbakken reagerede på skaderne, ved at hente Michael Santos i Spanien, og derfor er der ifølge ham, ikke penge i kassen til flere store indkøb. Derfor afviser han, uden at nævne nogle navne, at Richmod Boakye kommer til FCK.

– Vi kommer ikke til at hente nogle dyre. Det kan vi ikke. Det er der ingen chance for, lød det fra Ståle Solbakken, der dog vil holde ører og øjne åbne i den sidste uges tid af transfervinduet, udtaler Ståle Solbakken ifølge Ekstra Bladet.

Han nævner også, at han gerne så en fjerde angriber, til at rotere med Viktor Fischer, Michael Santos og Pieros Sotiriou, men at det ikke ville være optimalt, da Jonas Wind og Dame N’Doye også kommer tilbage, og man derfor står med 5-6 angribere på holdet.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top