The perfect guide to the casino

FC Barcelona forlanger mere af Griezmann: Han skal være bedre

Foto: Ritzau Scanpix


Ernesto Valverde var ikke tilfreds med Griezmann i gårsdagens kamp.

I går aftes tabte FC Barcelona sæsonens første kamp ude mod Athletic Bilbao, og nu er cheftræner Ernesto Valverde ude og kritisere sit mandskab. Han vil nemlig se spillerne gøre det bedre, og især Griezmann fik en mindre opsang.

– Hvis han er tæt på feltet, så kan han være afgørende, og han bevæger sig godt. Men man er nødt til at dominere kampen, før det kan ske, siger cheftræneren ifølge Goal og forsætter:

– Vi vidste, at han ville søge målet, hvis vi satte ham på venstresiden, men vi har et hold og spillere, der kan styre kampen. Han ved selvfølgelig, at vi alle forventer meget fra alle vores spillere, og han skal være mere med i kampene.

FC Barcelona måtte undvære Lionel Messi, og det var tydeligt at den spanske storklub manglende ham.

– Det er sandt, at vi er vant til at spille på en måde, og Lionel lyser op i mange situationer, fordi han kan sætte en mand af eller sende en aflevering igennem, siger Valverde ifølge Sport.

– Vi er ikke alle som ham, og vi er nødt til at lære at håndtere det, når han ikke er der. Det er umuligt ikke at savne ham, men vi er nødt til at lære at gøre andre ting. Vi skal omsætte boldbesiddelse til målchancer. Det er dét, der tæller.

Luis Suarez måtte udgå med en skade efter 37 minutter, og det vides endnu ikke, hvor længe at han er ude.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top