The perfect guide to the casino

Pep Biel afslører: Derfor er jeg skiftet til FC København

Foto: Ritzau Scanpix


Spanske Pep Biel er ankommet til København og nu forklarer han hvorfor, at han har valgt at skifte Spanien ud med Danmark.

I går aftes kunne FC København bekræfte, at de henter den 22-årige Pep Biel fra spanske Real Zaragoza. Et noget atypisk skifte for en spansk midtbanespiller, men nu har han været ude og forklare, hvorfor at han skifter til Danmark.

– FCK er en klub på internationalt niveau, der altid går efter de nationale titler og at komme med i Champions League og Europa League. Det er en stor drøm for mig at komme til at spille på det niveau, og jeg er meget taknemmelig over, at jeg nu får denne mulighed i København, siger han til klubbens egen hjemmeside.

– Jeg vil forsøge at give alt for holdet på banen. Jeg har mine kvaliteter i den offensive del af spillet, hvor jeg gerne vil udfordre og skabe chancer og mål. Men jeg ved også, at det kræver stor defensiv disciplin at spille i FCK.

– Jeg vil arbejde på at falde til og blive en del af gruppen så hurtigt som muligt. Jeg er også sikker på, at det bliver en stor hjælp, at der allerede er flere i truppen, der taler spansk og kan bidrage til, at jeg lærer tingene endnu hurtigere at kende.

Til sidst forsikrer han alle fansene om, at han er i fremragende form, da han ankommer direkte fra Real Zaragozas træningslejr. Her til eftermiddag træner han for første gang sammen med sine nye holdkammerater, og i morgen kan han potentielt få sin debut for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top