The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp afslører: Her er Adam Lallanas nye rolle på Liverpool-holdet

Foto: Ritzau Scanpix


Adam Lallana kan meget vel få en opblomstring langt tilbage på Liverpools midtbane.

De seneste par år har Adam Lallana været hårdt ramt af skader, men denne sommer er han tilbage i fulde omdrejninger. Nu skal han således blot prøve at overbevise Jürgen Klopp om, at der stadigvæk er brug for ham på Premier League-mandskabet.

Det kan også meget vel være, at der bliver det i en mere tilbagetrukket rolle på midtbanen. I sæsonens to første træningskampe har Klopp nemlig placeret Lallana langt tilbage på banen.

– Adam er den type spiller, der kan spille der, og han nyder den Jorginho-rolle. Jeg håber ikke, at Maurizio Sarri ser kampene, for så vil han byde på ham, siger Liverpool-manageren med et grin ifølge Liverpool Echo.

Jürgen Klopp indrømmer dog også, at han endnu ikke ved om det bliver en permanent løsning med den rolle til Adam Lallana.

– Det handler om, at Adam skal ind i en rytme og gøre de ting, han er naturligt god til – små rum, aflevere bolden og fra tid til anden tilbyde sig med løb bag forsvaret sammen med Milner. For os giver det flere muligheder, siger han.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Tilbage i 2014 skiftede Adam Lallana til Liverpool, og siden har han spillet 156 kampe for storklubben. I sidste sæson blev det blot til 16 kampe for den engelske midtbanespiller.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top