The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen glæder sig til sin første kamp i spidsen for holdet: Brøndby Stadion skal være vores fort

Foto: Ritzau Scanpix


Niels Frederiksen skal stå i spidsen for Brøndby IF, og han glæder sig til at komme igang med Superligaen.

Niels Frederiksen indledte torsdag aften sin Brøndby-karriere med en sejr i Europa League-kvalifikationen, og nu gælder det så Superligaen på søndag, hvor at Silkeborg IF kommer på besøg.

Det er kamp som den nye cheftræner glæder sig til.

Følger du med i Wimbledon? Kristian Pless og Jacob Hansen deler ud af gode råd

– Vi må se indad, og vi kan ikke undgå, at vi kommer til at spille kampe på Brøndby Stadion mod modstandere, der står lavt og lader os have bolden, siger Frederiksen til klubbens hjemmeside.

– Så vi har talt meget om, at vi ikke må lade os rive med og sende hele holdet op i hvert angreb, for så bliver vi for sårbare i den anden ende.

– Vi skal være disciplinerede og modne i vores spil, så vi ikke lige pludselig står med ni spillere foran bolden. Det er en vigtig del af vores taktiske forberedelse lige nu.

Den nye cheftræner vil således se både aggressivitet og et voldsomt pres fra sine spillere, og især når de spiller foran deres egne fans.

– En af vores helt store styrker er vores genpres og vores aggressivitet. Der kan jeg mærke på spillerne, at de er rigtig godt skolede, og det sidder bare på rygraden af hver enkelt. Det er noget, vi vil fortsætte med, og det skal vi også.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

– Det er Brøndby Stadion, vi er på hjemmebane, og det skal være vores fort, så vi skal ikke gemme os, fastslår Niels Frederiksen.

Brøndby IF indleder deres Superliga-sæson i morgen aften hjemme på Brøndby Stadion, hvor at de klokken 18 tager imod Silkeborg IF.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top