The perfect guide to the casino

Bo Henriksen er en lykkelig mand: AC Horsens modtager stor sum efter FC Københavns salg af Joronen

Foto: Ritzau Scanpix


Finske Jesse Joronen er blevet solgt til Brescia, og det er noget som sikrer AC Horsens en stor sum penge.

Tidligere på ugen kunne FC København bekræfte, at de har solgt Jesse Joronen til Brescia for tæt på 40 millioner kroner. En del af det beløb skal de dog sende videre til AC Horsens.

Sidste sommer sikrede den jyske klub sig nemlig en videresalgsklausul, da de solgte Joronen til netop FC København. Det er en klausul som især Bo Henriksen er lykkelig for.

Følger du med i Wimbledon? Kristian Pless og Jacob Hansen deler ud af gode råd

– Vi var virkelig stolte over at sælge Jesse Joronen til Skandinaviens største klub, og i dag er vi glade for, at FC Københavns gode købmandskab sikrer os mange penge igen, siger Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

– Som klub kunne vi ikke have solgt ham for det beløb, vi nu har fået ind, og derfor er det en fremragende case for os at hente spillere og sælge dem til eksempelvis FC København og FC Midtjylland.

– De to klubber er i en liga helt for sig selv, når det gælder om at sælge til udenlandske klubber for store beløb. Salget af Joronen er en cadeau til både FCK og os.

– Som fodboldnation er vi i Danmark heldigvis blevet dygtigere til at handle internt mellem klubberne, og det er en fantastisk udvikling, for det giver bedre økonomi, en bedre liga og et bedre fundament for fremtiden, siger Bo Henrikse

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Det blev blot til en enkelt sæson i FC København for den finske målmand.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top