The perfect guide to the casino

Jacob Poulsen var bænket til dagens opgør: Jeg er enormt skuffet

Foto: Ritzau Scanpix


Jacob Poulsen har nu været ude og forklare, at han er skuffet over sin bænkplads.

Til dagens opgør havde FC Midtjylland-træneren Kenneth Andersen valgt, at bænke den 36-årige FCM-anfører Jakob Poulsen, og han kom faktisk slet ikke i spil på trods af en overløbet FCM-midtbane.

Det var den dygtige midtbanestjerne enormt skuffet over, hvilket han forklarede til TV3+ efter kampen.

Følger du med i Wimbledon? Kristian Pless og Jacob Hansen deler ud af gode råd

– Jeg havde set den komme, qua jeg ikke spillede på det rigtige hold de sidste to træningskampe. Jeg er selvfølgelig enormt skuffet over ikke at spille – det siger sig selv. Jeg synes selv, jeg har haft en fin opstart, og de kan ikke bruge, at jeg har haft en dårlig opstart, i hvert fald, sagde han således til TV3+ efter kampen og fortsatte.

– Jeg har bevist mit værd gang på gang. Senest i vores pokalfinale, og så er jeg anfører for holdet, så jeg er selvfølgelig skuffet over ikke at spille, men de (FCM-trænerne, red.) har valgt noget andet, og det gav tre point i dag.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

Jakob Poulsen fortalte desuden også, at cheftræner Kenneth Andersen har forklaret sin kaptajn, at der har været andre midtbanespillere til træning, som har gjort det bedre end Poulsen, og derfor var han altså bænket til dagens opgør.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top