The perfect guide to the casino

Santi Cazorla afslører VILDE detaljer fra Sergio Ramos’ bryllup i sidste weekend

Foto: Ritzau Scanpix


Sergio Ramos forstår uden tvivl at arrangere et vildt bryllup.

I lørdags blev Real Madrid-anføreren Sergio Ramos gift i Sevilla, og der var utallige verdensstjerner med til festen. Af de mere prominente fodboldnavne kan David Beckham, Sergio Busquets, Jordi Alba og brasilianerne Ronaldo og Roberto Carlos nævnes.

Den tidligere Arsenal og nuværende Villareal-spiller Santi Cazorla var også med til festen, og til det spanske tv-program El Hormiguero har han fortalt alle mulige vilde detaljer fra festen.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

– Jeg drank kun rom… den ene efter den anden. Jeg var loyal og holdt mig til rom. Jeg miksede ikke, fordi jeg ved, at det kan gå galt. Efter rommen gik jeg videre til churros med chokolade. De churros var utrolige, lød det fra Cazorla, der fortæller, at han var en af de bedste dansere til brylluppet.

– Jeg hang ud med Pepe Reina og han endte med at flå sin skjorte itu. Jeg sagde til ham: ‘Pepe, det er på tide at tage hjem…’

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Santi Cazorla blev også mere end lykkelig, da han fandt ud af, at Sergio Ramos havde sørget for radiobiler til alle gæsterne.

– Jeg røg videre til radiobilerne, som jeg ikke har prøvet, siden jeg var 15 år. Jeg kørte på dem i halvanden time uden at falde af.

Sergio Ramos ville gerne undgå pressen til festen, og altså have at alle gæsterne nød hvert et øjeblik. Derfor fik han forbudt mobiltelefoner til selve festen.

– Den dag havde det hele. Der var ingen kameraer, telefoner eller noget som helst. Det var en fantastisk idé at forbyde mobiltelefoner. Vi fokuserede istedet på at tale sammen.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

En enkelt person nægtede dog at aflevere sin telefon, og det var Real Madrid-præsident Florentino Perez, da han ville se basketball afslører Cazola til sidst.

– Det var kun Florentino, der beholdte sin telefon. Han insisterede på at sidde og se en basketball-finale.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top