The perfect guide to the casino

Neymar rygtes væk fra PSG – Gigant klar til at byde 750 mio. kroner + 3 af deres stjernespillere

Foto: Ritzau Scanpix


PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi åbnede for nyligt op for, at Neymar godt kunne forlade PSG til sommer. Det vil dog uden tvivl ikke blive billigt, hvis der er nogle der ønsker at købe ham.

PSG betalte mere end 1,6 milliarder kroner for Neymar, da de valgte at købe ham i FC Barcelona. Han blev hentet i håbet om, at PSG kunne vinde Champions League, en titel som de har jagtet uden succes i en længere periode. Neymar har dog været ude for massere af kontroverser i Frankrig, og derfor skulle de ifølge L’Equipe, være klar til at sælge.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Her skulle FC Barcelona ifølge Globoesporte, være klar med et enormt bud på Neymar. Hele 750 millioner kroner + Samuel Umtiti, Ivan Rakitic og Ousmane Dembele. Globoesporte skriver, at Neymar stadig har et godt forhold til flere af FC Barcelona-spillerne, og derfor er mere end velkommen.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Spørgsmålet er derfor, om PSG er interesseret i at sælge Neymar i en byttehandel, eller de kun er interesseret i penge, så de kan købe andre spillere, uden at komme i problemer med Financial Fair Play. I FC Barcelona vandt Neymar Champions League, La Liga to gange samt den spanske cup tre gange.

Alle bør spille med på de største kampe lige her

27-årige Neymar har kontrakt med PSG indtil 2022. Han har spillet 58 kampe for klubben, hvor det er blevet til 51 mål og 29 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top