The perfect guide to the casino

Medie: Disse TO klubber vil lokke Aubameyang væk fra Arsenal – Tilbyder 2,5 mio. kroner om ugen

Foto: Ritzau Scanpix


Pierre-Emerick Aubameyang blev delt topscorer i Premier League sammen med Sadio Mané og Mohamed Salah, med 22 kasser. Det har selvfølgelig tiltrukket interesse, og nu kan det blive svært for Arsenal at holde fast på Aubameyang.

Pierre-Emerick Aubameyang kom til Arsenal i januar 2018, og har sidenhen været en kæmpe succes. I hans første fulde sæson, blev han topscorer, og var tæt på at sikre Arsenal et Europa League trofæ, men måtte se sig slået på målstregen. Nu skriver The Times, at de to kinesiske klubber, Guangzhou Evergrande og Shanghai SIPG, vil tilbyde Aubameyang en kæmpe kontrakt, for at skifte væk fra Arsenal.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Den 29-årige angriber tjener omkring 190.000 pund om ugen i Arsenal, eller omkring 1,6 millioner kroner. Nu vil Guangzhou Evergrande og Shanghai SIPG tilbyde 300.000 pund om ugen, eller omkring 2,5 millioner kroner. Det er langt fra første gang, at klubber i Kina prøver at lokke den gabonesiske angriber med massere af penge.

Problemet for Arsenal er også, at den ikke står på Champions League i næste sæson, og derfor mister en masse penge der. Aubameyang har dog 2 år tilbage af sin kontrakt, og derfor kan Arsenal holde på ham lidt enndu, hvis det ikke var fordi, Vinai Venkatesham, der er ‘managing director’ i Arsenal, har udtalt, at spillere med to år eller mindre, som ikke ønsker at forlænge kontrakten, skal sælges.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Pierre-Emerick Aubameyang har spillet 65 kampe for Arsenal. Her er det blevet til 41 mål og 12 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top