The perfect guide to the casino

AaB overvejer at hente tidligere Superliga-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix


Aab endte noget skuffende i nedrykningsspillet, og røg ud i kvartfinalen af Europa League playoff kampen, da de samlet tabte med 3-0 til AGF. Nu kan der være forstærkninger på vej til Aab.

Det er defensive forstærkninger, som Allan Gaarde og Aab overvejer at hente. Ifølge BT, er det et velkendt ansigt i form af Rasmus Thelander, som Aab overvejer, om der er mulighed for at hente hjem. Allan Gaarde har udtalt sig om det kommende transfervindue, hvor han sagde følgende.

– Vi overvejer et par positioner. Vi overvejer blandt andet, om vi har nok centrale midtbanespillere. Vi har sagt farvel til mange kampe i Rasmus Würtz og Kasper Risgård, så det kunne godt være en position, hvor vi havde brug for en mand mere, siger Gaarde til B.T. og siger, at også midterforsvaret er et sted, man overvejer forstærkning

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Rasmus Thelander spillede i Aab fra 2012-2015, hvor han efterfølgende skiftede til Panathinaikos. Siden Panathinaikos, har han spillet for FC Zürich og spiller i dag i Vitesse. I Vitesse udløber kontrakten i 2021, og derfor skal der penge på bordet, hvis Aab vil hente den danske forsvarsspiller tilbage.

Rasmus Thelander var med til at vinde The Double med Aab i 13/14 sæsonen, og er derfor nok ønsket af de fleste Aab fans. I denne sæson har Thelander været skadet, og samtidig siddet meget på bænken i Holland. I alt er det blevet til 13 kampe, hvor han har fået 2 gule kort.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Rasmus Thelander nåede at spille 75 kampe for Aab. Her blev det til 4 mål, 3 assists og 9 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top