Paul Pogba på vej til Real Madrid: Nu smider Ole Gunnar Solskjær bomben – Sådan vil de beholde franskmanden

Foto: Ritzau Scanpix


Paul Pogba er en kæmpe verdensstjerne. Han er dog også en spiller, som uden tvivl fylder meget i en trup, og som ikke er bange for at sige sin mening. Ole Gunnar Solskjær er dog klar til at beholde Paul Pogba, og nu vil han bruge et sidste trick, for at overbevise franskmanden.

Real Madrid har længe været rygtet som den klub, der kan hente Paul Pogba til sommer. Paul Pogba har selv udtalt sig positivt, om både Real Madrid og Zinedine Zidane. Derfor startede rygterne om, at Paul Pogba er på vej til Real Madrid, som til sommer, skal i gang med en kæmpe udrensning af truppen.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Der er såmænd også flere britiske medier, som skriver, at Paul Pogba selv ønsker at skifte til sommer, og ikke ser en fremtid i Manchester United. Ifølge ESPN, vil Ole Gunnar Solskjær lokke Paul Pogba til at blive, ved at gøre ham til anfører til sommer, og håbe på, at det kan få den 26-årige verdensmester, til at ligge transfersnakken på hylden.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Den nuværende anfører Antonio Valencia, forlader klubben til sommer, og Ashley Young har set skidt ud på det sidste, og kan derfor også være en færdig mand. Paul Pogba har kontrakt frem til 2022, og var i en kort periode anfører under Jose Mourinho. Paul Pogba har vundet Europa League og Carling Cuppen med Manchester United, i hans tid i klubben.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Paul Pogba har spillet 142 kampe for Manchester United. Her er det blevet til 31 mål og 29 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top