The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-stjerne bliver cheftræner i kriseramte Roskilde

Foto: Ritzau Scanpix


Da Christian Lønstrup var ude og anklage nogle af sine spillere for matchfixing, endte FC Roskilde med at suspendere ham. Nu har de fundet en ny træner til klubben.

Det bliver den tidligere Brøndby-spiller Peter Foldgast, som tager over i FC Roskilde. Peter Foldgast har tidligere været angrebstræner i klubben. Sådan lyder det fra ejeren af FC Roskilde, Carsten Salomonsson.

– Jeg har fået en masse henvendelser fra en masse mennesker, som gerne vil hjælpe os i denne situation. Men vi har besluttet, at vores angrebstræner Peter Foldgast står i spidsen for klubben i de næste to kampe, siger Carsten Salomonsson til TV 2 SPORT.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Peter Foldgasts assistenttræner bliver John Bredal. Carsten Salomonsson udtalte også, at han endnu ikke ved, hvad der skal ske med Christian Lønstrup, da hvis det viser sig, at nogle spillere har begået matchfixing, så vil de ikke have nogen fremtid i Roskilde. På nuværende tidspunkt har han dog tillid til sine spillere.

– Det er bestemt ikke sjovt at stå her og have nogle rygter om matchfixing i klubben. Jeg fuld tillid til mine spillere. Det er klart, hvis der er folk, der har gjort noget ulovligt, så er de ikke i FC Roskilde mere.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

FC Roskilde ligger nummer 10 i NordicBet Ligaen med to spillerunder tilbage. Her møder de FC Fredericia og HB Køge. Roskilde har to point ned til FC Helsingør, som ligger under nedrykningsstregen.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Peter Foldgast har været i Brøndby IF i flere omgange, både som spiller og træner. Som spiller blev det til 74 kampe, hvor han scorede 18 mål.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top