The perfect guide to the casino

Optakt: Newport County – Manchester City

Herunder bliver du mere end klar til dagens FA Cup-kamp mellem Newport Country og Manchester City

I Premier League kæmper Manchester City hver uge med Liverpool om en placering i toppen af tabellen, og hver eneste lille fejl kan blive kostbart for de to verdensklassemandskaber. Denne weekend er det dog kun Manchester City, som skal i aktion på denne solrige lørdag, da der er FA Cup på programmet og altså ikke Premier League.

KLIK HER hvis du tror at Manchester City vinder kampen

Al fornuft og samtlige statistiker peger på, at Pep Guardiolas tropper vinder dagens kamp, og så endda helt uden problemer, da Newport County slet ikke besidder samme kvalitet. Kampen bliver godt nok spillet på Newports hjemmebane, men selv Manchester Citys reserver oser af kvalitet og består af spillere i verdensklasse. Newport har derfor ryggen mod muren, men netop derfor vil de sikkert modbevise alt og alle senere i dag.

Mangler du spilforslag til kampen?

Det bliver uden tvivl en vanvittig fed kamp for den neutrale tilskuer, og den bliver sikkert spillet i et hæsblæsende tempo, hvor at Manchester City uden tvivl vil have bolden mest, og hvor at Newport blæser til angreb på samtlige kontramuligheder.

Her får du dagens absolut bedste odds på kampen

Du skal med garanti se kampen, og derfor kan du også passende spille med på opgøret. Herunder kan du se dagens bedste odds på opgøret.

Få odds 6.0 på en sejr til Manchester City

1. Opret dig hos Betfair

2. Brug koden “ZFBJ7M” ved din oprettelse

3. Spil på at Manchester City vinder kampen til odds 6.0

4. Go’ kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top