The perfect guide to the casino

AGF-stjerne raser: Gider sgu ikke komme kravlende


Pierre Kanstrup ligner en mand som er færdig i AGF til sommer, da klubben endnu ikke har henvendt sig angående en ny kontrakt.

I sidste Superliga-runde inden jul blev AGF-anfører Pierre Kanstrup den helt store helt for AGF, da han scorede det afgørende mål mod Hobro. Her efter jul er den glade stemning for Pierre Kanstrup dog ikke til stede, da han endnu ikke har modtaget et kontrakttilbud fra AGF.

Læs også: Medie: FC København nærmer sig Kodro-skilsmisse

Hans kontrakt med klubben udløber ellers efter denne sæson, men han har endnu ikke hørt noget fra klubbens ledelse. Derfor regner han på ingen måde med, at aftalen bliver forlænget, og han er altså umiddelbart færdig i klubben til sommer.

Læs også: Real Madrids nyindkøb afsløret på video: Stor fan af Barcelona og Messi er hans idol

– Hvis AGF gerne ville mig, havde de jo nok allerede henvendt sig og spurgt om en forlængelse, siger Kanstrup til Aarhus Stiftstidende.

– Jeg har ikke noget ondt at sige om ‘PC’ eller klubben på nogen måde, og jeg har en kontrakt frem til sommer, som jeg har tænkt mig at udfylde på professionel vis. Det er det, jeg har at forholde mig til, fortæller forsvarspilleren.

Han har heller ikke tænkt sig at komme kravlende for at få en ny kontrakt, og derfor har han spillet bolden over til ledelse i AGF.

– Jeg gider sgu heller ikke komme kravlende. Jeg er sikker på, at jeg nok skal finde et andet sted at spille fodbold, hvis ikke AGF kan bruge mig.

Læs også: Chelsea blev snydt af VAR – Her er billedet, der afslører, at Harry Kane var offside

– Det er ikke noget med, at jeg skal rende rundt og være stolt eller noget som helst. Men lysten skal gerne være gensidig, og det er den ikke lige nu fra klubbens side, siger Kanstrup.

Pierre Kanstrup har været i AGF siden sommeren 2017, hvor at han kom til fra SønderjyskE på en fri transfer. Han har tidligere været en stor profil i SønderjyskE, hvor at han fik 130 kampe for klubben. I AGF er det indtil videre blevet til 53 kampe.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top