The perfect guide to the casino

FCM-målhelt om mesterskabsduellen med FCK: Det handler om at være helt klar oppe i hovedet

FC Midtjylland slog i aftenens kamp OB med 3-0 på mål af bl.a. Alexander Scholz og Jakob Poulsen i en kamp, der sendte ulvene til tops i ligaen.

FC Midtjylland overvandt formstærke OB i aftenens kamp med hele 3-0 efter en hårdt spillet kamp med masser af fight og energi, som sendte ulvene på 1. pladsen.

Alexander Scholz kom da også på måltavlen i aftenens kamp, hvilket naturligvis glædede forsvarsspilleren.
– Jeg er overrasket over, at jeg kom på scoringstavlen. Jeg stod egentlig bare i en blok i feltet, men jeg tror lidt mere på den, end jeg plejer at gøre, og så rammer jeg den godt, sagde Alexander Scholz til TV3 Sport efter kampen.

FC Midtjylland-målscoreren havde også overskud til at rose gæsterne, der ifølge ham spillede godt med.
– OB er et godt hold, der har været inde i en god stime, og det kunne man mærke i dag. De var fint med i kampen, og det er klart, at det brændte straffespark spiller en rolle. Vi vinder 3-0. Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det misvisende, men det er en stor sejr mod et godt OB-hold, sagde FCM-stopperen.

Med sejren presser ulvene FCK i den spændende topstrid.
– Mod FCK har det set rigtigt tæt ud. Jeg tror, de får rigtigt mange point, men det lader det også til, at vi gør. Det handler om at være helt klar oppe i hovederne. Det var vi ikke rigtigt sidst mod Randers, og der kunne vi godt have tabt point. For at blive mestre skal vi hente flere point på udebane, det er ikke nok kun at vinde hjemme, sagde Alexander Scholz.

26-årige Alexander Scholz kom til FC Midtjylland i sommeren 2018 fra Club Brugge.

OVERSIGT

Scroll to Top