The perfect guide to the casino

OB-profil efter flot sejrs-stime: Vi skal bevare benene på jorden og fortsætte arbejdet

OB bliver ved med at vinde og spillede sig med 2-0 sejren over Vendsyssel ind på ligaens tredjeplads efter en stærk holdindsats.

Casper Nielsen er for alvor ved at blomstre op i OB efter en tid med plads på bænken har han været afgørende med scoringer samt flere oplæg i de seneste kampe.
– Jeg synes, at vi gør det, som vi har gjort hele tiden. Vi spiller tålmodigt og klogt, og vi spiller efter forholdene. Vi ved godt, at banerne ikke er gode i øjeblikket, og selvom det tit er en god bane, så er det det ikke nu. Vi spiller derfor nok lidt dybere oftere end vi gør. Det lykkedes igen i dag, og jeg synes egentlig, at vi er i kontrol, sagde Casper Nielsen.

OB har vundet deres seneste fem kampe og er et af de mest formstærke hold i Superligaen.
– Det er klart, at det er rigtig fedt. Det er et godt eksempel på, at det hurtigt kan vende i fodbold. Der var mange udefra, der dømte os ude efter en dårlig start. Vi har reddet os op nu, og det handler om at bevare benene på jorden og fortsætte det arbejde her, fordi så åbner der sig nogle andre døre.Det var en fremragende holdindsats hele vejen rundt. Det når vi langt på, sagde Casper Nielsen.

24-årige Casper Nielsen skiftede til OB fra Esbjerg i 2017.

OVERSIGT

Scroll to Top