Pause i Odense: Flot OB-angreb sender Vendsyssel til tælling og fynboerne mod medaljer

Sandi Putros har netop fløjtet af efter 45 hæsblæsende minutter, hvor stillingen er 1-0 i Odense på mål af Bashkim Kadrii.

Kampens indledning var meget præget af duelspil og lange bolde, hvor begge hold havde svært ved at sætte afleveringer sammen på den sidste tredjedel af banen.

OB blev bedre og bedre som kampen skred frem og fik skabt nogle gode chancer. Efter et hjørnespark fik fynboerne også fuldt udbytte af deres flotte spil. Casper Nielsen fandt Ryan Johnson Laursen, der sendte en hård bold ind over til Bashkim Kadrii, der rettede bolden i kassen til 1-0.

Vendsyssel forsøgte at komme mere på bolden, men OB-defensiven stod godt og det var egentlig fynboerne, der fortsatte med at være bedst og i den grad farligst, så der er altså masser at snakke om for Vendsyssel i pausen.

Stillingen er dermed 1-0 til OB på mål af Bashkim Kadrii ved pausen.