The perfect guide to the casino

Den engelske svingdør er åben: Chelsea-spiller stopper også på landsholdet


Gary Cahill har ligesom Jamie Vardy meldt sit landsholdsstop.

Først var det Jamie Vardy og nu er det altså Gary Cahill der melder sit landsholdsstop. Chelsea-spilleren har således valgt, at stoppe sin landsholdskarriere, men ligesom Vardy så kan han ikke afvise et comeback.

– Det er tid til, at jeg træder et skridt tilbage. Det er det rette tidspunkt at gøre det, siger Cahill til Chelseas hjemmeside.

– Jeg er meget stolt af det, jeg har præsteret i 60 kampe. Jeg har været anfører for mit land ved et par lejligheder, og det har været en ære.

– Samtidig skal man aldrig lukke døren helt for noget i sin fodboldkarriere. Jeg har været meget stolt af at spille for mit land, og hvis der nogensinde er brug for mig, er jeg der, siger Gary Cahill.

Begge spillere har altså valgt, at stoppe på landsholdet for, at gøre plads til flere yngre kræfter. Cahill fik da også blot én enkelt kamp til dette VM, mens Vardy blev skiftet ind i fire kampe.

Gary Cahill fik 61 kampe for England, hvor den hovedstødsstærke centerback scorede 5 gange. Han fik debut for landsholdet i 2010.

Læs også: Se beviserne her: Er stjerne på vej til Brøndby IF!?

Læs også: Vanvittige scener: Sådan så det ud, da Loris Karius landede i Tyrkiet

Læs også: Få dage før lukketid: Real Madrid nærmer sig kæmpe-handel

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top