The perfect guide to the casino

Ekspert med chok-udtalelse i ‘Superliga XL’: Zorniger er et tudefjæjs


Brøndby-træneren fik ikke mange rosende ord med på vejen i gårsdagens ‘Superliga XL’ på TV3 Sport.

Der blev diskuteret heftigt i studiet i TV3 Sports fodboldprogram ‘Superliga XL’, og især én mand var et stort samtaleemne – nemlig Alexander Zorniger.

Det var dog begrænset, hvor mange rosende ord der blev sagt om Brøndby-træneren – fodboldagenten Jacob ‘Gaxe’ Gregersen var dog langt fra imponeret af træneren oven på Brøndbys nederlag til Esbjerg.

Læs også: Grove FCK-fans slagter deres stjerne: ‘Skrid væk fra vores hold’

– Zorniger er et tudefjæs, sagde fodboldagenten Jacob ‘Gaxe’ Gregersen, der blandt andet har været sportschef i superligaklubben Sønderjyske, og tilføjede:

– Han vasker hænder ved håndvasken. Han har selv peget på Dominik Kaiser og Björn Koppling – så må han se at få dem til at præstere bedre. Det er ikke Troels Bechs ansvar, men hans eget. Han står bare og siger puha: ‘Det her har jeg ikke noget med at gøre’. Det kammer over for Zorniger, da han siger ’de’ og ikke ’vi’ i interviewet. Hvad sker der? Vi taber sammen og vinder sammen. Jeg synes slet ikke, det er i orden, at han sætter sig selv langt over holdet og klubben. Hvis jeg var hans chef, kaldte jeg ham ind og sagde: ‘Det laver du ikke’ det der’. Det falder tilbage på ham. Hvis spillerne ikke er klar, må der trænes noget mere, sluttede Jacob ‘Gaxe’ Gregersen.

Læs også: Transferbombe efter dramatisk Superliga-kamp i Aarhus: ‘Jeg håber at kunne fuldføre mit skifte til én af de to største ligaer i verden’

Læs også: Kæmpe FCK-drama: Så ligeglad var Viktor Fischer, da Ståle Solbakken bad ham skyde straffespark mod AGF

OVERSIGT

Scroll to Top