The perfect guide to the casino

Fabinho er netop skiftet til Liverpool denne sommer – nu afslører han, at det var en Manchester City-stjerne, der overbeviste ham om at skifte


Fabinho fortæller i et nyt interview, at det var en Manchester City-spiller, der var med til at overbevise ham om at skifte til Liverpool.

Den brasilianske midtbanespiller Fabinho skiftede denne sommer Monaco ud med Liverpool, og ifølge hovedpersonen selv, så spillede Manchester City-stjernen Bernardo Silva en rolle i forbindelse med skiftet. Det fortæller den tidligere Monaco-spiller i et interview med Sky Sports.

Læs også: Medie smider kæmpe bombe: Her er Andreas Cornelius’ nye klub

– Han fortalte mig (Bernardo Silva, red.), hvor meget jeg ville elske Liverpool, og hvor imponeret han var over den måde, som folk levede og åndede for fodbold her, siger Fabinho og uddyber:

– Vi var gode venner i Monaco, og han var en af de bedste spillere i klubben. Vi havde en god forståelse for hinanden, og jeg er meget glad for, at han vandt mesterskabet sidste år. Jeg ønsker ham masser af individuel succes i denne sæson, men ikke mesterskabet, slutter Liverpool-spilleren.

OVERSIGT

Scroll to Top