Bedste og værste præstationer i OB-FCK

Footy.dk kårer kampens bedste og værste præstationer i FCK’s 0-1 sejr over OB på mål af Dame N’Doye.

Vi kigger på de bedste og værste præstationer fra kampen.

Bedste præstationer:

Sten Grytebust – OB-keeperen havde i den grad en fremragende kamp i dag, hvor han mildest talt var flyvende inde i målet. Først pillede han Dame N’Doye og få minutter før pausen diskede han op med en verdensklasse redning på et hovedstødsforsøg fra Rasmus Falk. Nordmanden kunne intet stille op ved scoringen og var uden tvivl kampens spiller.

Rasmus Falk – En meget elegant fodboldspiller. Bevæger sig frit i offensiven og har næse for at være involveret de rigtige steder. Når det blev farligt, så var den tidligere OB’er gerne indblandet. Havde flere gode afslutninger, men hver gang stoppet af en flyvende Sten Grytebust. Stod også for oplægget til Dame N’Doyes scoring.

Værste præstationer:

Anders K Jacobsen – OB-angriberen havde en mere hængende angriber-rolle i dag, men han havde svært ved at komme frem til chancer overfor et godt spillende FCK-forsvar.

Nikolaj Thomsen – Formåede ikke at udforde nok i OB’s højre side, hvor han havde en svær kamp overfor en stærkt spillende Ryan Laursen. Han blev også udskiftet i pausen.