The perfect guide to the casino

Hobro-træner efter nederlag til Brøndby: Vi er nogle amatører

 


 

Allan Kuhn er langt fra tilfreds med nederlaget til Brøndby IF, og han synes det er amatøragtigt, at tabe på den måde.

Brøndby gæstede søndag eftermiddag Hobro i Superligaen, og det lignede længe, at Brøndby ville tage tilbage til Sjælland med ét point. Det ville Mikael Uhre dog ikke høre tale om, og derfor scorede han til 1-2 dybt inde i overtiden, som altså sikrede Brøndby alle tre point.

Begge Brøndby-mål kom efter dødbolde og det er næsten utilgiveligt, hvis man spørger Hobros cheftræner, Allan Kuhn.

– Jeg synes, at vi byder Brøndby op til dans. Jeg synes, vi er gode. Jeg synes, vi er dygtige, men vi er også nogle amatører på de to mål, vi slipper ind, siger han til TV3 Sport.


– På det her niveau må man ikke slippe sådan nogle mål ind. Havde de lavet et mål, hvor de spiller igennem os, det kunne jeg leve med, men ikke på to standardsituationer på den måde. Vi taber vores markering, kommer forkert ud, vi ryger på en hjørnesparkskombination. Det gør helt vildt ondt, fordi jeg synes, vi spiller den perfekte kamp, men taber 2-1.

Alexander Zorniger havde dog slet ikke samme opfattelse af Hobro, da han efter kampen blev interviewet.

– Vi har besluttet os for at spille offensiv fodbold. En 3-5-2 er en dyb og defensiv opstilling, som kun fokuserer på defensiv stabilitet og på dødbolde. Og det var næsten nok mod os i dag, men ikke helt, sagde han til BT.

OVERSIGT

Scroll to Top