The perfect guide to the casino

Petr Cech kommenterer endelig på rygterne omkring et comeback til Chelsea

 


 

Hver eneste dag opstår der nye rygter omkring Chelsea og flere målmænd. Nu kommenterer Petr Cech så endelig på nogle af rygterne.

Målmændene er det helt store samtaleemne denne sommer, da Thibaut Courtois meldes til Real Madrid, og derfor rygtes Kasper Schmeichel og Petr Cech til Chelsea som erstatning. Arsenal har hentet Berd Leno til klubben, så Cech forventes at blive andetvalg i målet nu.

Nu fortæller Cech så, at han ikke har hørt fra Chelsea og forventer derfor, at blive i Arsenal for at kæmpe om spilletiden med Berd Leno.


– Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og indtil videre regner klubben stadig med mig. Min situation i klubben er den samme som altid, og jeg koncentrerer mig bare om mit arbejde og forsøger at tage pladsen i buret, siger Cech ifølge The Sun.

– Det er sket mange gange i min karriere, at min klub køber en ny målmand. Man kan ikke gøre andet end at arbejde hårdt og forsøge at vise manageren, hvem der skal spille

– Der har ikke været kontakt med Chelsea, og manageren har ikke sagt, hvem der bliver førstemålmand i denne sæson.

36-årige Petr Cech har tidligere i karrieren spillet hele 494 kampe for Chelsea, mens det indtil videre er blevet til 117 officielle kampe for Arsenal.

OVERSIGT

Scroll to Top