The perfect guide to the casino

Robin Olsen måtte ikke fejre sejren med sine holdkammerater: Jeg forstår det ikke

div style=”text-align:center;”>
 


 

Robin Olsen og Ludwig Augustinsson sikrede sig sammen med resten af Sveriges landshold, en plads i ottendedelsfinalerne efter sejren over Mexico.

Sverige slog onsdag eftermiddag Mexico med 3-0, og da Sydkorea samtidig slog Tyskland 2-0, så betød det, at Sverige sammen med Mexico gik videre fra gruppespillet.

FC Københavns målmand, Robin Olsen, og den tidligere FC København-profil Ludwig Augustinsson, måtte dog ikke fejre det med deres holdkammerater, da de blev udtaget til dopingkontrol.

Hvis man bliver udtaget til dopingkontrol, så skal man gøre det direkte efter slutfløjt, og må således ikke engang give interviews. Derfor var der heller ikke tid til, at fejre sejren i omklædningsrummet.


– Jeg forstår det ikke. Man kan da i det mindste lade os komme ind til vores holdkammerater og fejre det, fortæller Robin Olsen til svenske TV4 ifølge fotbollskanalen.se.

– Men det er også reglerne og så fejrede jeg og “Ludde” os selv.

De fik heldigvis også lidt selskab af et par mexicanske spillere.

– Det var godt, at der også var to rigtig glade mexicanere på værelset. De var ikke for ked af det. Derefter kom vores læger, og vi fik besøg af nogle spillere, så det blev vores fest.

Sverige møder Schweiz i ottendedelsfinalen.

OVERSIGT

Scroll to Top