Chelsea comeback-sejrede i seværdig kamp mod Watford

Chelsea var nede i sækken mod Watford, der dog ikke fik snøret sækken. Chelsea fik vendt 1-2 til 4-2.

Det lignede på forhånd en sikker hjemmesejr, da stærke Chelsea i lørdagens tidligere Premier League-kamp tog i mod Watford.

Alt pegede da også i den retning, da Pedro gav Chelsea en drømmestart med et drømmehug uden for feltet.

Men kort inden pausen fik Watford udlignet, og ondt blev værre for Chelsea kort efter pausen. Her scorerede Pereyra nemlig til 1-2, og så så det pludselig svært ud. Chelsea skabte efterfølgende ikke det store, men hjemmeholdet skulle lykkes med et comeback.

For i de sidste 15 minutter scorede Chelsea to gange, efter indlæg fra højresiden. Først scorede indskiftede Batshuayi, og derefter Azpilicueta der havde sneget sig med frem.

Og dybt inde i dommerens overtid lukkede og slukkede Batshuayi med sit mĂĄl til 4-2.
Chelsea vinder dermed 4-2 og holder sig til i topstriden i Premier League.