Hovedvidne i Teitur-sag sætter ord på dommen

The perfect guide to the casino

Hovedvidne i Teitur-sag sætter ord på dommen

Patrick Weber, som var vidne i retten, sætter nu ord på dommen.

Teitur ankede i maj den dom, som han modtag i byretten. I går faldt afgørelsen på ankesagen, og det har affødt en masse reaktioner fra nær og fjern.

Han blev ved landsretten frikendt efter, at han ellers blev idømt to år og seks måneders fængsel i byretten. Han fik dog tre måneders fængsel for vold mod kvinden, men da han har siddet inde siden maj, så er han nu en fri mand.

Nu udtaler vennen Patrick Weber sig om sagen. Han har flere gange vidnet i sagen, da han selv var tilstede i lejligheden i Odense, hvor episoden fandt sted i november 2021.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Han fortæller, at han er glad på sin vens vegne, men at han er overrasket over udfaldet.

– Jeg er lidt paf ovenpå dommen. Jeg tror, de færreste havde set den komme, og der var nok heller ikke mange, som turde håbe på, at dommen ville blive omstødt efter byrettens hårde dom, fortalte han til mediet kort efter dommen.

Onsdagens afgørelse var også en personlig lettelse for Patrick, da en besked fra netop ham har været med til at så tvivl om Teiturs uskyld.

Kort inden politiets ankomst til lejligheden havde han nemlig sendt en besked til Teitur.

“Jeg redder dig” stod der, og han husker ikke at have sendt den. I maj måned i byretten indrømmede han dog, at det var ham, som sendte beskeden.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Jeg skrev beskeden, fordi han blev beskyldt for at have tæsket en pige. Og selvfølgelig vil jeg hjælpe min kammerat, når han bliver beskyldt for noget, som han ikke har gjort, sådan lød Patricks svar til anklagerens undren over beskeden.

Nu kan han dog ånde lettet op, da tvivlen omkring ham er affejet.

Teitur og Patrick har ikke snakket sammen siden byretten i maj, hvor Teitur har siddet varetægtsfængslet lige siden.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top