Første gang nogensinde: Nybyggerne-vindere skriver historie

The perfect guide to the casino

Første gang nogensinde: Nybyggerne-vindere skriver historie

Vinderne af Nybyggerne har skrevet ny historie i programmet.

Konkurrencen i Nybyggerne er ens for alle. Alle fire par får 300.000 og syv uger til at færdiggøre deres måske kommende hjem. I hver uge har man dog mulighed for at vinde 20.000 ekstra til sit budget, hvis man vinder ugens rum.

Det har i år skabt en del ulighed i konkurrencen, da Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg ikke har vundet en eneste gang, og de har dermed klaret sig før det laveste budget i programmets historie.

– Der er ikke noget par før os, der ikke har vundet nogle penge i Nybyggerne, så på den måde har det været møghårdt, men samtidig så synes vi, for at sige det på godt jysk, at det er sejt gået, lyder det fra parret, da HER&NU spørger ind.

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

De har taget det med oprejst pande, men de ligger heller ikke skjul på, at der har været hårdt undervejs.

– De 20.000 kr. man vinder, gør virkelig en stor forskel i vores budgetter. De betyder meget for, hvad der kan lade sig gøre i de forskellige rum, fortæller parret, som måtte gå på kompromis med flere drømme i ‘Nybyggerne’.

Parret havde inden programmet meget lidt erfaring med husrenovering, og det er måske grunden til, at de ikke vandt en eneste konkurrence. De vandt dog derimod hele programmet, da det er seerne, som skal stemme på deres favoritpar. Her var det jyske par stærkest, og de kunne dermed modtage skødet til huset i onsdagens show.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Vi tror, at det kunne tilføje noget fedt til konkurrencen, hvis man gav hver uge et benspænd/hovedfokus, som eksempelvis ”farver”, ”genbrug”, ”former” og ”personlighed”. Det kunne måske være med til at gøre spillefladen lidt bredere og gøre det lidt lettere for par af alle niveauer/baggrunde at være med i kampen om de 20.000 hver uge, lyder det.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top