Endelig: Patrick Weber bryder tavsheden i Teitur-sag

The perfect guide to the casino

Endelig: Patrick Weber bryder tavsheden i Teitur-sag

Den tidligere Paradise-deltager forklarer nu den besked, som han sendte til Teitur natten før voldtægten.

Patrick Weber var tilstede i den lejlighed, hvor Teitur angiveligt skulle have voldtaget en dengang 25-årig kvinde. Det skete i november sidste år, og Teitur blev i maj måned i år dømt skyldig i byretten, hvor Patricks besked var med til at så tvivl om færingens uskyld.

Kort inden politiets ankomst til lejligheden i Odense havde Patrick nemlig sendt en besked til Teitur, hvori der stod:

“Jeg redder dig”

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

Han husker ikke direkte, at han sendte beskeden den pågældende nat, men i retten erkendte han, at det var ham, som havde sendt beskeden.

– Jeg skrev beskeden, fordi han blev beskyldt for at have tæsket en pige. Og selvfølgelig vil jeg hjælpe min kammerat, når han bliver beskyldt for noget, som han ikke har gjort, sådan lød Patricks svar til anklagerens undren over beskeden.

Nu forklarer han så i et interview, hvordan den besked egentligt skal forstås.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Jeg prøver bare at se, om jeg kan få lagt ro på hele situationen. Den besked er ment som i, hvis en kammerats kort bliver afvist i baren, så siger man ”jeg redder dig”. Det var ligesom for at få alle til at køle lidt ned og tage den derfra, forklarer Patrick, der ville ønske, han havde formuleret beskeden anderledes og sagtens kan forstå den tvivl, beskeden har bragt med sig.

Teitur, som vandt Paradise Hotel i 2019, ankede med det samme dommen, hvor han blev idømt 2 år og seks måneders ubetinget fængsel.

Mandag d.24 oktober starter ankesagen, og her skal vennen Patrick igen sidde ved vidneskranken. Teitur sidder lige nu varetægtsfængslet i Vejle Arrest.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top