Bachelor-babe afslører: Har fået en kæreste

The perfect guide to the casino

Bachelor-babe afslører: Har fået en kæreste

Hun fandt ikke kærligheden i tv-programmet Bachelor, men nu har hun fået en kæreste.

Frida Bolm blev kendt, da hun deltog i den seneste sæson af Bachelor. Her ledte hun efter den store kærlighed, hvor hun datede både Philip og Kasper, som var de to bachelorer, men hun måtte rejse hjem uden at have fundet den.

Situationen ser dog noget anderledes ud nu. Hun kunne i podcasten ‘Datingmissionen’ afsløre, at hun har fået en kæreste.

Hun udtaler dog, at forholdet stadig er meget nyt.

– Vi har kun kendt hinanden i to måneder, så det er meget nyt. Jeg har slet ikke datet eller haft gang i noget med nogen fyre i en lang periode efter ‘Bachelor’, for hele sommeren gik med festivaler og at hænge ud med de andre ‘Bachelor’-tøser, fortæller hun og fortsætter:

Læs også: Ekspert: Han skal erstatte Carlos Zeca i FCK

– Men i august besluttede jeg mig for at prøve den her nye dating-app Raya, og han var den første, jeg matchede med.

Hun har besluttet, at fyrens identitet ikke skal afsløres endnu, men han var meget ligetil, og det er ligesom, hun gerne vil have det.

– Han skrev bare, om vi skulle mødes ved Ophelia Plads og bade, så det var meget lige på og hårdt, og det elsker jeg. Jeg hader, når der er for meget skriven frem og tilbage på sms, siger Frida B.

Hendes medvirken i tv-programmet er dog ikke noget, som de nyslåede kærestepar har talt meget om.

Læs også: CV afslører: Brøndby kunne ikke købe ind tidligere

– Det var lidt sjovt faktisk, for jeg nævnte slet ikke noget om programmet til at at starte med, men pludselig sagde han: ‘Nå, men fortæl mig lidt om det der, du har været med i’, for hans mor havde set det. Han havde kun set finaleafsnittet

– Vi har ikke snakket megameget om det siden, men jeg mødte hans forældre for første gang i går, og hans mor sagde, at han havde været ret ‘excited’ da vi matchede, slutter Frida af.

Læs også: Absurd afsløring: Måtte ikke løbe over midten

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top