The perfect guide to the casino

Fie Laursen i modvind på Twitter

Foto: Discovery

Læs også: Danmarks lækreste håndboldspiller hitter på Instagram


Imens Fie Laursen er taget et smut til Tyrkiet, for at få lavet nogle kirurgiske indgreb, bliver hun haglet ned på Twitter.

Det er efterhånden blevet mere og mere ‘normalt’, at unge får lavet en række ting om ved deres kroppe ved hjælp af enten operationer eller sprøjter. En af dem, som har fået lavet nogle ting om, og som stadig er i gang med processen, er realitystjernen og Instagram-influenceren, Fie Laursen.

Læs også: Vilde billeder af tidligere ‘X-Factor’ dommer går viralt

Til hendes 313.000 følgere, fortæller hun, hvordan turen til Tyrkiet går, hvor der skal laves en række ændringer såsom et ‘Brazilian Butt Lift’. Det har medført til, at hun nu bliver haglet ned på Twitter. Her mener flere nemlig, at Fie Laursen ikke fremstår som en god rollemodel for sine yngre følgere, da hun samtidig fortæller, at de kan få rabat på en række operationer, ved at bruge en rabatkode.

Læs også: Chok: ‘Venner’-skuespiller er gået bort

Fie Laursen har tidligere fortalt, at hun blandt andet gør det, for at blive gladere for sin krop, og det er heller ikke første gang, at Fie Laursen bliver haglet ned, for netop at opdatere sine følgere på rejsen. På Twitter, er der dog også et par stykker, der ikke ligesom hagler Fie ned, men derimod forholder sig lidt mere neutralt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top