The perfect guide to the casino

Realitystjernes mareridt: Truet på livet med kniv efter dramatisk episode med vold og stoffer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Det er vidst ingen hemmelighed, at Sarah Amalie og Julie Melsen ikke er særlig gode venner for tiden.

De tidligere roomies og rigtig gode venner, virker ikke til at komme til at snakke sammen igen nogensinde. Løgn og aftaler, der ikke blev overholdt, blev enden på venskabet, og nu er den helt gal. Julie Melsen har nemlig haft et stykke tid til at flytte ud af lejligheden, hvor Sarah Amalie bor, og da de så tilfældigvis mødtes forleden aften, da Julie Melsen var i gang med at flytte ud, gik det helt galt. Det forklarer Sarah Amalie på sin Insta-story.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

– Lige nu er jeg mildest talt virkelig rystet, jeg har det fucking dårligt, jeg er fucking sur, fucking ked af det, jeg er så frustreret som noget kan være, starter Sarah Amalie ud med.

– Til dem som har fulgt lidt med, de ved godt, at mig og Julie har været rigtig uvenner og haft rigtig mange problemer. Jeg har haft svært ved at få hende ud af lejligheden herhjemme, hun har ikke ville flytte sine ting og hun har ikke betalt husleje. Og i dag da jeg kom hjem fra arbejde, heldigvis sammen med Pernille(Nygaard, red.), der også bor her, der har Julie være hjemme og været i gang med at flytte sine ting som aftalt, så alt ville være ude til imorgen.

– Mig og Julie bliver så virkelig uvenner, og vi råber og skriger af hinanden. Hun har nogle venner med, og det skal lige siges, at inden jeg kommer hjem i lejligheden, har de siddet og festet og taget stoffer herhjemme, og alle dem hun har med herhjemme er påvirket, fortsætter Sarah Amalie før det går helt galt.

– Hun har så to kammerater, der står ude i opgangen, som faktisk ikke siger noget, men på et tidspunkt siger jeg til de drenge, om de ikke ville være søde at hjælpe Julie med at få de sidste ting ud, så jeg kan komme af med Julie. Det skulle jeg så ikke have sagt, for den ene af hendes venner vælger at trække en kniv og true mig med den her kniv, og truer mig på livet, og truer med at smadre hele lejligheden.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

– Jeg får selvfølgelig tilkaldt Politiet, og Politiet har været her. Jeg er så sur, jeg er så rystet. Den pige og dem hun render sammen med, de er så fucked up. Jeg har ikke ord for den pige, og jeg ønsker hende intet godt, slutter Sarah Amalie af med på den lange historie.

Du kan høre hele historien selv her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top