The perfect guide to the casino

Dansk TV-vært chokerer: Deler hudløst ærligt nøgenbillede

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Det er ikke alt, hvad man ser på Instagram, som er ægte. Den sætning har man hørt mange gange, men det betyder ikke, at folk er stoppet med at redigere billeder.

Tværtimod er der filtre og alt andet på rigtig mange opslag, og selvom nogle influencers en gang imellem deler et billede, uden alt form for redigering, så plejer der ikke at gå lang tid, før de er tilbage med billeder fuld af redigering og filtre.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Nu har den danske TV-vært Sara Bro overrasket på Instagram. Hun har nemlig smidt et nøgenbillede af sig selv op, hvor hun dybt ærligt fortæller, hvordan hun ville ønske at hun tidligere havde haft mod til at vise sig selv frem nøgen, som hun er skabt, da der er intet skam i dette. Det budskab er Instagram vilde med, og hyldester flyder ind til Sara Bro.

Se bare billedet herunder, hvor kun lidt sløring er sat på, så billedet overholder Instagrams retningslinjer:

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Til billedet har Sara Bro skrevet følgende tekst:
‘Jeg poster nogen gange nøgen fotos af migselv. Sidst gik det op for mig at mange mænd tror at det er fordi jeg gerne vil ha opmærksomhed. True, selvom den opmærksomhed jeg går efter, er fra jer kvinder de skriver at i synes jeg er modig og inspirerer jer til at være det samme, og fra jer kvinder der er yngre end mig som skriver at jeg gir jer et andet syn på kvindekroppen efter man har fået børn. Min krop er jo ikke naturlig, jeg har fået 2 kejsersnit & en korrektur, 7 brystoperationer inkl 2 fedttrans-plantationer, mine bryster er lavet af silicone og jeg har ikke engang haft mine brystvorter i et år, men netop derfor er det med stolthed og uden skam i livet at jeg poster nøgen pics af mig selv, og jeg ville ønske at jeg tidligere i mit liv havde indset at vi allesammen er nøgne inde under tøjet så der er ikke noget at være flov over. Jeg håber at du blir inspireret ?’

Du kan se mere til Sara Bro her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top