The perfect guide to the casino

Chok: ‘Paradise’ Caroline har været indlagt – Nu udtaler hun sig på Instagram

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Da Caroline Petersen var med i ‘Paradise’ Hotel i 2016, blev hun kendt som Onani-Caroline.

Hun havde nemlig et meget åbent sind, og var ikke bange for at dele sine meninger ud om sex og onani. Hun har sidenhen været med i Robinson Ekspeditionen, Divaer i Junglen og Paradise Hotel endnu en gang.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Sidenhen er hun blevet populær på Instagram, hvor hun i dag har næsten 100.000 følgere. Her plejer hun at være meget åben omkring sit liv, og da hun rejste til udlandet, for at få lavet sin numse om, var hun heller ikke bange for at dele oplevelserne med internettet. Der har dog været stille på det seneste og det forklarer hun nu på sit seneste opslag.

– Jeg beklager, at min Instagram har stået stille det sidste stykke tid – det har mit liv også. Ikke nok med at jeg har været druknet i afleveringer, har jeg endnu en gang været indlagt – denne gang med en infektion, og jeg har grædt så meget, at jeg nok ville kunne fylde en hel pool op.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

– Jeg har tyet til den famøse trøstespisning, hvilket også har resulteret i endnu en vægtforøgning. Sådan er livet nu engang; der kan ikke altid være medgang, og I har ofte efterspurgt en mere sårbar side af mit liv, så værsgo. Det er efterhånden blevet en populær tendens at flashe ens sårbare sider, så jeg hopper med på bølgen. Men alligevel spørger jeg ofte mig selv, hvorfor denne tendens er blevet så populær. Måske fordi vi har nemmere ved at spejle os selv i mennesker, som viser de problemer, de har? Hvorom alting er, vil jeg egentlig bare takke jer for at have fulgt med på min profil ❤️ Også selvom jeg først nu viser min mere sårbare side.

Du kan se meget mere til Caroline her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top