The perfect guide to the casino

Vild afsløring fra Wayne Rooneys kone: Fodboldstjernes kone har delt ALLE rygter om Rooney-familien til The Sun

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Det er langt fra altid nemt at være Coleen Rooney. Godt nok er hun gift med den engelske verdenstjerne Wayne Rooney men han opfører sig ikke altid som om, at han er en gift mand.

Wayne og Coleen Rooney blev gift i 2008, og på trods af utallige sager, hvor Wayne Rooney skulle have været Coleen utro på den ene eller anden måde, så er de stadig sammen idag og har tre børn sammen.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

I de engelske medier er der en stærk tendens til, at alt negativt om Rooney familien bliver afsløret. I sit nyeste opslag afslører Coleen Rooney en række vilde detaljer om netop dette. For i de seneste par år, er ting fra hendes private Instagram-profil blevet sendt videre til The Sun, og det fik Coleen til, at starte et lille eksperiment, for at finde ud af, hvem der videregav private billeder og historier.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

Efter længere tids spekulation, havde hun en hovedmistænkt, og derfor blokerede hun alle andre end netop den konto, for at se, om ting fra hendes historie, som kun den ene konto havde set, ville blive givet videre til The Sun. Og det gjorde det. Hun har nu gemt alle historier fra de sidste fem måneder, hvor man kan se, at kun en person har set historien, og det er så her, hvor det chokerende twist kommer ind. For det er nemlig ingen ringere end Leicester-stjernen Jamie Vardys kone, Rebekah Vardy, som har videregivet det hele.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Lidt af en bombe er altså blevet smidt mellem de engelske stjerners koner, så nu er spørgsmålet så, hvad Rebekah Vardy udtaler til sagen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top