The perfect guide to the casino

Tidligere ‘Miss Paradise’ deler hudløst ærligt billede

Foto: TV3

Læs også: Husker du solbabyen fra Teletubbies? Sådan ser hun ud i dag



Jasmin Melina Rendbæk deltog i Paradise Hotel sæson 13 i 2017. Her vandt hun blandt andet ‘Miss Paradise’.

I dag er hun blevet mor sammen med kæresten Frederik Schilling, men nu har hun delt et helt hudløst ærligt billede på Instagram, som får folk til at hylde hende. Den tidligere ‘Paradise Hotel’-babe har nemlig tabt så mange kilo de seneste måneder, at hun blot vejer 44 kilo, og hun ved ikke hvorfor.

– Jeg har overvejet flere gange at dele noget mere personligt med jer, men hver gang jeg har overvejet det, har jeg fået kolde fødder og tænkt for meget over hvad folk ville tænke. Jeg har igennem de seneste par måneder tabt mig, uden bevidst at gøre noget. Nogle ville måske tænke at det var et luksus problem, men næppe for mig. Lige pt vejer jeg alt for lidt… 44 kilo…, starter Jasmin ud med på sit opslag.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

Det fik hun til at søge hjælp hos diverse læger, men selvom hun har gennemgået en række undersøgelser, så kan de ikke finde det svar på, hvad der er sket. Noget som irriterer Jasmin gevaldigt.

– Jeg har været igennem flere forskellige undersøgelser, og lægerne kan ikke finde en årsag. Det er SÅ frusterende. Og så tænker i måske, hvorfor jeg deler det her? Og det gør jeg simpelthen fordi jeg føler at nogen folk kigger på mig, som om at jeg har fået en spiseforstyrrelse, og det gør mig så ked af det. Jeg ønsker virkelig at få min “gamle krop” tilbage, som havde overskud, var sund, stærk og havde nogle former.

Hun slutter af med at fortælle, at hun skal gennemgå flere undersøgelser, i håb om at få svar på, hvad det er, som er galt. Heldigvis har hendes kæreste, Frederik Schilling, været en kæmpe hjælp under hele forløbet.

– Der er flere undersøgelser i vente, og jeg håber inderligt at jeg snart får et svar på, hvorfor min krop opfører sig så underligt.Heldigvis har jeg Fredrik, som er min største støtte. Shit et grænseoverskridende opslag, men her fik i det.

Læs også: Blev mega-populær efter ‘X Factor’: Nu viser hun bryster

Du kan se mere til Jasmin Melina her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top